Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır
Cumartesi, 08 Eylül 2018 12:35

Veliye Mektup

Yazan 
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Sayın Velimiz,

Kısa bir süre önce göreve başladık. Bu süre içerisinde, öğretmenler, öğrenciler ve sizlerle pek çok görüşme yaptık.  Bu görüşmelerin analizi sonucunda, akademik bilgi, beceri, kalite ve bunların sürekliliğini sağlayabilmek adına çocuklarımız için en güzelini yapabilmek amacıyla yola çıktık.

Bu bağlamda, öğretmen arkadaşlarımızla yeni döneme ilişkin hazırlık çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Okulumuzun vizyon ve misyonunu ayrıntılı olarak konuşarak, tüm paydaşlarımızın bu vizyon ve misyonu içselleştirmesini istiyoruz. Köklü bir Eğitim Kurumu olan Türk Eğitim Derneği’nin bütün okullarında olduğu gibi okulumuzda da temel amaç; Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçlarında da açıkça ifade edildiği gibi kendi ayakları üzerinde durabilen, üretken, araştıran, öğrenen, kendi zihinsel kapasitesini ve yeteneklerini etkili bir biçimde kullanabilen, iletişim yeterliğine sahip, iyi insan, iyi yurttaş yetiştirmektir.

Temel amacımızın bir gereği olarak, uyguladığımız programlarda, eğitimin temel hedeflerine ve kazanımlarına uyan, ilgili sınavlarda konu ve deneyim eksiğine mahal bırakmayan, zaman yönetimi konusunda başarılı, geri bildirimlerle beslenen öğrencilerimizin hiçbir eksiği olmamasına ve  dersi derste öğrenmelerine öncelik ve ağırlık verilecektir.

Okulumuzun uyması gereken kanun ve yönetmelikler gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen haftalık ders saatlerinde ilgili derslerin işlenmesi bir zorunluluktur. Bu nedenle, programda yer alan tüm dersler etkili bir biçimde işlenecek ve takip edilecektir.

Takdir edersiniz ki; size merhaba diyebilmek için yazdığımız bu mektupta her konuya değinmemiz mümkün değildir. Bu nedenle sıkça sorulan sorulara ve verdiğimiz yanıtlara Sıkça Sorulan Sorular linkinden ulaşabilirsiniz. Doğal olarak bizim aklımıza gelmeyen sorular ve göremediğimiz sorunlar da olacaktır. Okulumuzun başarısı için en önemli gücümüz ve desteğimiz sizlersiniz. Sizlerle daha sık görüşmek ve görüş alışverişinde bulunmak bizim için de önemli bir kazanım olmakla birlikte sizin zamanınızın da en az bizimki kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle hepimiz için çok sınırlı bir kaynak olan zamanın etkili kullanılması adına görüşmelerimize aşağıda verilen telefon numarasından randevu alarak gelmeniz bizi mutlu edecektir. Okulumuza 0 422 3410373 nolu telefondan ulaşarak randevu alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Sıkça Sorulan Sorular (görüntülemek için tıklayın)

Dear Parents,

We started our duty a short while ago. We have made so many meetings with teachers, students, and you during this time period. As a result of the analysis of these meetings, we set off aiming for the best for our children regarding academical knowledge, skills, quality and the sustainability of these.

In this regard, our preparatory studies which are related to the new term are running on intensely with our teachers. We want our whole partners to interiorise our mission and vision by talking about that vision and mission of our school in detail. As the whole schools of Turkish Education Association which is a long establihed education institution, our basic aim is to raise citizens standing on their own feet, using their own intellectual capacity and abilities effectively, being good and productive.

As a necessity of our basic purpose, in the programs that we are applying, we are going to prioritize going along with the fundamental purposes of the education and objectives, not permitting the lack of experience and subject, being efficient in time management, being fed by feedback, not having any deficiency for the students, and learning the lesson in the classroom.

According to the rules and the regulations that our school has to abide, it is mandatory to teach the related lessons in a weekly schedule determined by the Ministry of Education. Hence, all of the lessons that are included in the program are going to be taught and followed efficiently.

As you would appreciate, in this letter written in order to say hello to you, it is not possible for us to mention every subject. Therefore you could find our answers to the FAQ on Frequently Asked Questions Naturally, there will be questions that we have not thought about and problems that we have not realised. The most significant power and support for our school to succeed is you. Not only meeting with you frequently and exchanging views on the matters with you is a great gain for us, but we are also aware that your time is as important as ours. For this reason, so as to use time, which is a very limited resource for all of us, efficiently, it will make us happy if you make an appointment from the telephone number given below. You could reach our school via 04223410373 to make an appointment.

Best Regards.

Okunma 2405 defa Son Düzenlenme Cuma, 05 Ekim 2018 16:29