Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE "MERKEZİ SINAV" ÖNCESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VE MOTİVASYON ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)

TED Malatya Koleji Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine "Sınav Öncesi Öneriler" konulu rehberlik semineri yapıldı.Ortaokul Rehber Öğretmeni Nuray AY tarafından gerçekleştirilen "Sınav

Öncesi Öneriler" seminerinin akabinde TED Malatya  Özel  Lisesinden 2 öğrencimiz, lisemizde uygulanan BİY programı hakkında 8. sınıflarımıza bilgi verdi.Ayrıca liseli kolejlilerimiz, 8. sınıftayken hissettikleri sınav duygularını 8. sınıflarımızla paylaştılar.

Okul Müdürümüz Celal TÜRKER,8. sınıflarımıza hitaben yaptığı konuşmasında ‘Sizlere her zaman olduğu gibi çok güveniyoruz.Sınavınızda başarılar dilerim.’ diyerek sınav grubu öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.Müdürümüzün konuşmasından sonra sahneye gelen sınav grubu öğretmenlerimiz,öğrencilerimize motivasyon konuşması yaptılar.Konuşmalardan sonra öğrencilerimize sürpriz video ve slayt gösterimi yapıldı.Ayrıca üzerinde ‘Yeriz seni LGS’ yazan sınav pastası kesildi.Pasta kesiminden sonra kolejliler sahnede müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.Bütün öğrencilerimize LGS’de başarılar dileriz.

Okunma 3595 defa